Property Search Agent / Property Buying Services

FASP Property Search service är den ultimata sök och köpservicen där vi assisterar er genom hela sökprocessen fram till köp och upprättande av den service ni sedan önskar till ert boende.

Vi hjälper er att hitta rätt fastighet utifrån era specifika förutsättningar vad gäller budget, läge och användning av fastigheten.

Vi hittar bl.a. fram till fastigheter som inte finns ute på den vanliga öppna fastighetsmarknaden vare sig det gäller ett boende eller investeringsobjekt som till exempel en hotell eller hyresfastighet. En visningsresa med FASP Property Search service äri helt skräddarsydd utifrån era önskemål och inkluderar allt från transporter, boende, lunch och middagsreservationer till guidning. 

Vi är erfarna och bekväma med förhandlingar och om så önskas så sköter vi pris och avtals förhandlingar.

Sist men inte minst hjälper vi er att komma iordning med användandet av ert boende och de tjänster ni önskar knutna till er nya fastighet. Inredning och dekoration är också något vi kan erbjuda professionell hjälp med.

FASP Property search är en helt skräddarsydd tjänst och vi träffas gärna för en genomgång av era förutsättningar och önskemål med syfte att ta fram en offert anpassad till just era behov.