selected by fasp

Läge - Pris - Kvalitet - Utsikt

= Selected By FASP

Selected by FASP är vad vi har valt att kalla det som gör det enklare för dig som vill hitta ett nytt hem eller investeringsobjekt i Portugal och nu till en början framför allt på Madeira.

Selected by FASP innebär att vi har full koll på läget, priset och kvaliteten och föreslår bara vad som kan sägas vara ett bästa möjliga köp inom den kategori av fastighet ni söker.

Hur kan vi erbjuda detta tänker ni nu? Ja det hela är enkelt med ett väletablerat kontaktnät, lång och gedigen lokalkännedom men kanske framför allt eftersom att vi är er konsult och inte bunden vid någon eller några specifika mäklare utan är fria att söka av vad marknaden erbjuder just nu och kan på så vis erbjuda bästa läge, pris och kvalitet. 

Havsutsikt tycker vi är ett måste vid ett utlandsboende på en ö och därför är det ett grundkrav för alla hus, lägenheter och investeringsobjekt vi rekommenderar på Madeira - köper man fastighet i Sydeuropa eller utanför den afrikanska kusten mitt i Atlanten så visst vill man ha havsutsikt! 

Det är något helt speciellt med att se hela vägen över ett stort hav bort till horisonten vare sig man yogar, solar eller njuter av en drink. Sen gillar vi natur också så många av de objekt vi förmedlar har utöver en underbar havsutsikt också en underbar utsikt mot bergen. Väljer du ett boende på fastlandet ja då är utsikten fortfarande lika viktig men i Lissabon förvandlas den kanhända till takåsar och floden Tejo och i inlandet är det inte mycket som slår en utsikt över olivlundar, vingårdar eller vackra böljande landskap. Vi gillar utsikt helt enkelt och tror att ni gör det också.

Utsikt är alltså en viktig del av Selected by FASP.

Selected by FASP är ett bekvämt sätt att köpa bostad utomlands. Vår koll på läge, kvalitet och pris gör att du vet att det är ett bästa möjliga köp och utsikten den ger livskvalitet varje dag ni njuter av ert nya boende.

Det är enkelt att köpa hus i Portugal med FASP