Skip to main content
FASP Projects
About Us

FASP FASTIGHETSPROJEKT

Om du väljer att köpa en fastighet som kräver någon form av utveckling kommer vi att kunna hjälpa dig med detta, oavsett om det är ett litet eller stort projekt.

Som referens föreslår vi att du tittar på vårt projekt Funchal Townhouse - i det här fallet har vi köpt ett gammalt radhus där nästan allt är i original från 1854, taken är i dåligt skick såväl som el och VVS med andra ord är detta ett komplett renoveringsprojekt. Målet är att bevara så mycket som möjligt av de gamla materialen och återställa skönheten i detta gamla koloniala radhus. Inredningen kommer också att göras av FASP och du kan följa projektet på vårt Instagram- och Facebook-konto under arbetets gång, vi kommer att dela med oss av inlägg om vad som är på gång fram till invigningen.

Tjänster vi tillhandahåller inom FASP Fastighetsutveckling:

  • Planering av projekt
  • Projektledning av renoveringar  
  • Inredningsarkitektur  
  • Kortsiktig förvaltning av turistrelaterade företag

Detta projekt har nu slutförts mindre än 12 månader efter det att den första renoveringen påbörjades. Se de senaste bilderna nedan och följ oss för information om det senaste kapitlet i husets liv. Om du är intresserad av att hyra vårt hus för filminspelningar, fotosessioner eller som ditt eget privata semesterboende, kontakta oss för mer information.