Skip to main content
Ribeira Brava - Madeira
FASP Sevices

FASP FASTIGHETSTJÄNSTER

Buyers Agents by FASP – Ett säkert och enkelt sätt att förvärva bostad på Madeira.

Buyers Agent betyder att vi representerar köparen i allt från att söka bostad till genomförandet av en säker bostadsaffär – vi är helt enkelt din högra hand genom hela processen.

FASP-teamet hanterar allt från första steget till färdig affär, vi är din enda kontaktpunkt genom hela processen. Beroende på dina behov och specifika krav, kommer vi att guida dig genom allt som behövs.

Ofta börjar detta med att du låter oss veta hur drömbostaden ser ut när det gäller plats, storlek, funktionalitet och budget. Vi översätter dina samlade krav och mycket viktigt även hur du avser att använda din nya bostad till vad detta motsvarar på den lokala fastighetsmarknaden på Madeira.

Vi guidar dig inte bara till bostäder som uppfyller dina specifika krav, men till bostäder som ligger i områden där du kommer att kunna njuta av ditt nya hem så som du avser. Längs vägen i denna process ger vi strategiska råd. Vårt mål är att hjälpa dig att spara tid, pengar och besvär samtidigt som vi guidar dig till det bästa erbjudandet för dina behov på marknaden. Vi gör detta genom att ha omfattande expertis och erfarenhet av fastighetsmarknaden på Madeira, mycket god lokalkännedom, alltid vara uppdaterade och skydda dig från riskabla investeringar.

Självklart inkluderar detta skaffande av NIF nummer och öppnande av bankkonto liksom eventuellt undersöka möjligheterna för finansiering av bostadsköp.

Buyers Agent Exclusive by FASP

Det säkraste och enklaste sättet att förvärva en exklusiv fastighet på Madeira, särskilt anpassad för kunder med de allra högsta kraven och som behöver vår exklusiva uppmärksamhet under sitt besök och fastighetssökning.

Vi planerar och organiserar ditt besök i detalj, detta kommer att inkludera en guidad tur av områden av intresse, livsstilsaktiviteter och naturligtvis fastigheter. Vi täcker också alla dina behov när det gäller finansiell och juridisk rådgivning ifall du avser att utnyttja möjligheterna som kommer med att äga flera fastigheter genom ett företag upprättat på Madeira.

Vi har ett antal kunder som vi har hjälpt att starta en lokal verksamhet för att dra nytta av de lokala skatteförmånerna. Vi har dig täckt med lokala specialister, vare sig det är inom juridik, finans eller arkitektur och projektledning. Vi är lokalt väletablerade för våra kunders fördel.

Alla tjänster som ingår i vårt Buyers Agent by FASP ingår naturligtvis också i vår Exclusivetjänst, som tex NIF nummer, öppnande av bank konto och att söka finansiering hos portugisiska banker.

Försäljningsuppdrag med FASP

Detta är en tjänst som vi alltid erbjuder våra kunder som har köpt fastigheter med vår hjälp. Om du när som helst av någon anledning vill sälja din fastighet hjälper vi dig gärna att sälja den åt dig. Vi kommer att analysera marknadsvärdet och placera din fastighet på marknaden på det mest lämpliga sättet för den specifika fastigheten. Vi matchar de aktuella förhållandena på marknaden men erbjuder dig också inledande styling och förberedelser innan foton och marknadsföring påbörjas för att presentera din fastighet på det mest attraktiva sättet.

De försäljningsuppdrag vi har hanterat för våra kunder har haft en betydande värdeökning på mellan 28-46% och ägandetiden har varit mellan 1-3 år. Tiden från utbjudande till försäljning har varit 0-30 dagar. 0 dagar är när vi har en kund som redan letar efter samma typ av fastighet som du vill sälja.

Vi är dock glada att kunna säga att de flesta av våra kunder är mycket nöjda med sina fastighetsinvesteringar som ett hem eller ett företag och inte är intresserade av att sälja - för oss är detta den bästa bekräftelsen på att vi har kunnat förstå behov och navigera på den lokala marknaden.

Om du redan äger en fastighet på Madeira och vill ha hjälp med att sälja den är du välkommen att kontakta oss, vi är en licensierad fastighetsmäklare och vårt huvudfokus är att alltid leverera en utmärkt service till alla kunder som vill ha vår hjälp.