Skip to main content

Från början till slut guidar vi dig varje steg på vägen

Från en dröm till att äga några av de vackraste fastigheterna på Madeira

FASP Property Agents
Köpare Agent för alla av FASP

Buyers Agents for Everyone by FASP

Ett säkert och enkelt sätt att förvärva bostad på Madeira
FASP-teamet hanterar allt från första steget till färdig affär, vi är din enda kontaktpunkt genom hela processen. Beroende på dina behov och specifika krav, kommer vi att guida dig genom allt som behövs.
Köpare Agent för alla av FASP Köpare Agent för alla av FASP

Köpare Agent för alla av FASP

FASP-teamet sköter verkligen hela processen åt dig och är din enda kontaktpunkt under hela processen. Beroende på dina behov och specifika krav kommer vi att gå igenom allt som behövs.

Buyers Agent Exclusive Service Buyers Agent Exclusive Service

Buyers Agent Exclusive Service by FASP

Det säkraste och enklaste sättet att förvärva en exklusiv fastighet på Madeira, särskilt anpassad för kunder med de allra högsta kraven och som behöver vår exklusiva uppmärksamhet under sitt besök och fastighetssökning.
Cabo Girão - Madeira Island Cabo Girão - Madeira Island

Försäljningsuppdrag med FASP

Detta är en tjänst som vi alltid erbjuder våra kunder som har köpt fastigheter med vår hjälp. Om du när som helst av någon anledning vill sälja din fastighet hjälper vi dig gärna att sälja den åt dig.

Livet på Madeira

Välkommen till Madeira, ett fängslande paradis som ligger inbäddat i Atlanten. Med sina grönskande landskap, dramatiska klippor och kristallklara vatten erbjuder denna portugisiska pärla en perfekt blandning av naturlig skönhet och ett rikt kulturarv.

Funchal - Madeira Island Funchal - Madeira Island

Livet på Madeira

Välkommen till Madeira, ett fängslande paradis som ligger inbäddat i Atlanten. Med sina grönskande landskap, dramatiska klippor och kristallklara vatten erbjuder denna portugisiska pärla en perfekt blandning av naturlig skönhet och ett rikt kulturarv.

Fantastisk utsikt

Views är vi stolta över att ha hjälpt våra kunder att förvärva

FASP FASTIGHETSTJÄNSTER

De 10 främsta skälen
att äga en fastighet på Madeira

av FASP

Kundrecensioner

Vi är mycket ödmjuka och tacksamma för att 90 % av våra kunder kommer via rekommendationer och för alla uppskattande ord vi får från våra kunder.

  • Heidi

    "Jag sålde nyligen ett hus med FASP och även om detta kan vara en mycket stressig process, kände jag mig 110% säker genom att samarbeta med Catarina. Hon var uppriktig, gav bra feedback, hjälpte till att tydligt förklara alla detaljer och hanterade den faktiska försäljningsförhandlingen på ett lysande sätt."

  • Mattias

    "Vi har arbetat med många mäklare både på köp- och säljsidan. Jag måste säga att FASP är överlägset den BÄSTA mäklaren vi någonsin har arbetat med, deras professionalism, personlighet, uppmärksamhet på detaljer, lyhördhet och deras förmåga att stänga affären var Outstanding!!!"

  • Linus

    "Efter att ha arbetat med Catarina för att sälja mitt hem 2019 var jag övertygad om att hon är den enda mäklare jag någonsin kommer att behöva. Sedan dess har jag köpt två fastigheter och sålt en, och i varje process har Catarinas kunskap och professionalism konsekvent guidat oss till utmärkta resultat. "