Skip to main content
Madeira Island
SMARTA INVESTERINGSMÖJLIGHETER
Funchal - Madeira Island

MADEIRA ISLAND

Välkommen till Madeira, en bit av paradiset som väntar på att bli ditt hem för alltid. På denna portugisiska pärla i Atlanten kan du leva ett liv i lugn och ro och njuta av naturens skönhet. Med sitt tempererade klimat, frodiga landskap och en stark känsla av gemenskap erbjuder Madeira en idealisk miljö för dem som söker en permanent tillflyktsort.

Från det rika kulturarvet till den livliga kulinariska scenen - ön har något att erbjuda för alla. Oavsett om man promenerar längs de pittoreska gatorna i Funchal, njuter av det världsberömda Madeiravinet eller utforskar de hisnande vandringslederna så utlovar Madeira ett liv fullt av äventyr och tillfredsställelse.
Omfamna öns livsstil, där tiden verkar gå långsammare och vardagens stress smälter bort, och gör Madeira till din eviga fristad.

SMARTA INVESTERINGSMÖJLIGHETER

Portugal - ett land med vänliga och välkomnande människor, varmt klimat och attraktiva möjligheter. Vi älskar hela Portugal och har ett antal favoritplatser, men nummer ett måste vi erkänna är Madeira eftersom det geografiskt tar oss till Afrika och därefter ett härligt varmt klimat året runt.

Ön är frodigt grön med träd som blommar året runt - en av våra favoriter börjar blomma i november med stora majestätiska orange blommor och vi bara älskar det.

Ok om du pressar oss på detta ämne av favoriter vi också vårda en extra varm känsla för Lissabon och omgivande områden och det finns naturligtvis Alentejo och Douro och ja som vi sa vi älskar hela Portugal.

I höst är vi baserade på Madeira mer än i Sverige och skulle gärna visa dig runt - fastighetsvisningsdatum är med andra ord a la carte från nu till december.
Som europeisk investerare eller bostadsköpare erbjuder Portugal ett antal fördelar. Som svensk medborgare är en av de största fördelarna möjligheten att bli icke stadigvarande bosatt i Portugal och därmed erbjudas att lyfta din tjänstepension skattefritt. Skatt på annan pension är 20%. Du kan också få förmåner när du lyfter företagsvärde i Portugal.

Detta är frågor som vi rekommenderar dig att diskutera med dina finansiella rådgivare för att ta hänsyn till alla dina personliga specifika omständigheter. Grant Thorntons skatterådgivare är mer än kompetenta när det gäller att ta fram och hantera din finansiella flytt från planering till genomförande.

PORTUGAL FAKTA & SIFFROR

Vänligen se eller ladda ner vår Madeira Portugal fakta och siffror PDF - med tillstånd av Invest in Madeira Agency.