Om vårt företag

FASP logo

FASP PROPERTY & INVESTMENT OPPORTUNITIES

F A S P

Grunden till FASP är kärlek - kärlek till Portugal och Madeira. I nära 30 år har Portugal utgjort en viktig del av mitt liv och blivit en passion som jag mer än gärna delar med mig av.

I Portugal finns just nu förmånliga möjligheter inte bara vad gäller pension utan verkligt fina möjligheter att gå från att drömma om ett utlandsboende till att faktiskt äga ett eget boende i utlandet.

Portugal har förenklat mycket av sin byråkrati med syfte att förenkla för den som vill investera i ett eget boende eller verksamhet i Portugal. Numera är det oftast en enkel process förutsatt att man har korrekt information om hur allt fungerar. Här kan FASP hjälpa liksom i urvalet. I Portugal är både bostadsköpare och investerare välkomna då vare sig landet eller infrastrukturen är överbelastad som den är utan tvärtom är redo för utveckling efter flera års satsningar på förbättrad infrastruktur.
Köpa hus eller investera i verksamhet i Portugal och framförallt på Madeira genom FASP innebär att vi gör ett strikt urval och samarbetar med auktoriserade mäklare och på så vis kan erbjuda marknadens bästa objekt utifrån era önskemål.
Selected by FASP innebär att vi har koll på att läge, pris och kvalitet är det bästa inom fastighetens kategori. Vi upplever att just det är en av de stora utmaningarna när man vill köpa något utomlands - hur vet jag att det här är riktigt bra? Hur vet jag att läget är riktigt bra? Hur vet jag att priset verkligen är rätt? Hur vet jag vad som är planerat i närområdet? Om jag behöver renovera hur fungerar det då? Finns det pålitliga hantverkare? Har verkligen just den här mäklaren bästa utbudet? Allt det här tar vi hand om - när en fastighet är klassad som Selected by FASP ja då kan ni lugnt enbart fundera över om den är rätt för er - allt det andra har vi kontrollerat och urvalet är marknadens hela urval eftersom vi inte är bundna till någon enskild mäklare.
Låter det som ett bra sätt att gå till väga när ni investerar utomlands? Det hoppas vi! När vi sedan tittar på fördelarna med att välja boende i Portugal så blir listan lång, ser vi sen till Madeira som erbjuder ett utsökt klimat hela året ja då borde valet vara givet men vi älskar självklart hela Portugal.

Besök oss

Stockholm - Sweden
Funchal - Madeira

Öppet tider

Måndag - Fredag ::
9 AM - 5 PM
Lördag ::
10 AM - 3 PM

Prata med oss

Telefon ::
+46 (0)708 910 614
E-post ::
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Follow us